Over Ons

Architecten­studio Themenos aan het woord

“Wanneer de opdrachtgever ons contacteerde om een exclusieve en gepersonaliseerde meergezinswoning te bouwen op één van de meer beboste terreinen op de Heide van Waasmunster was ons enthousiasme onmiddellijk gewekt.”

De intensieve besprekingen, plaatsbezoeken en schetsontwerpen resulteerden in een landelijke stijl die zich respectvol nestelt tussen de oorspronkelijke bouwstijlen die zo eigen zijn aan de Heide.

In de meergezinswoning vinden we dan ook alle basiselementen terug die typerend zijn voor een landelijke stijl: lage daklijnen met Boomse pannen, een combinatie van gekaleide en gevels in recuperatiesteen, subtiele details in de gevels zoals muurankers, blauwe hardsteen dorpels en lintelen, eiken gevelelementen etc. maar tegelijkertijd worden er ook modernere toevoegingen gedaan zoals de plafondhoge en kamerbrede schuiframen die het contact tussen de leefruimten en de tuin benadrukken.

Van bij de eerste versie van de plannen was het duidelijk dat de plattegronden dienden te voldoen aan de hoogst mogelijke standaard met maximaal contact met de landschapstuin.

“Al deze elementen zorgen voor een voor Waasmunster exclusief project met een onmiddellijke herkenbaarheid en waar één ieder zich thuis zal voelen.”

Info & Verkoop

Uw toekomstige woonst verder personaliseren

Als eigenaar en toekomstige bewoner van het Groenhof hebt u niet alleen de mogelijkheid om te genieten van de reeds voorziene luxe afwerkingen doch kan u ook opteren om uw toekomstige woonst verder te personaliseren door één van de interieurarchitecten van Themenos.

 

In nauw overleg met de promotor en na een eerste vrijblijvend gesprek zal u volledig worden geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden. Dankzij de valse plafonds zijn er bijvoorbeeld nog verschillende mogelijkheden om de koel- en verlichtingstechnieken naar uw vraag aan te passen.

 

U kiest dan zelf de detailafwerkingen en verdere inrichting van uw toekomstige woonst door samen met de interieurarchitect verder te bouwen op de reeds voorziene en uitgebreide waaier aan technieken en luxe-afwerkingen.

 

De interieurarchitect zorgt dan samen met de promotor voor de verdere begeleiding naar een op uw maat gemaakte woning.

 

Hierbij worden de technische systemen, de vloerafwerkingen de inrichting en zelfs indien gewenst het meubilair, de schilderwerken en raamdecoratie’s mee begeleid.

Exclusief wonen

Bij interesse naar meer informatie, gelieve onderstaand formulier in te vullen.